dimecres, 4 de juny del 2014

15 dies de pirineu!!!

Be poder el nom enganya mes del compte jejeje!!!
La cosa va anar aixi... teniem una sortida aplaçada feia dies amb els companys Sergi ,Nuria i Mireia i al final la varem pegar cap un lloc nou per nosaltres ja que anavem guiats per tots uns pros de la zona jeje.

Aixi que sortim divendres nit en acavar de trevallar a marxes forçades i sopant a turnos dins del Caragolet (cotxe) (petit pero en la casa a sobre , verd , i lent) de cara al camping de Boltaña, instalem tenda ya de nit i a dormir.
Dissapte tenim previst miniexcurcio (per als pekes) a ORDESA i com no es temporada podem accedir amb els nostres vehicles fins els ultims P. E pronostic meteorologic ja ho deia aigua tot el finde pero natros avant... i despres ens assomem a Bujaruelo on no podem gaudir de la passeijada.Diumenge (mas de lo mismo) micro caminada, pel Valle de Pineta, aigua i a la tenda a fartar.

i per fi dilluns que tenim dia de festa per allargar algo el finde ens despertem despres d'una complicadissima nit de tronada i notant com passaba l'aigua per sota la tenda... ens despertem i no plovia , el temps donava esperança  deixem les tendes practicament aixutes i marxem a fer activitat a Esquain lloc frequentat per barranquistes , per a fer excurcioneta per poder vore desde dal la garganta de Esquain pero els rius baixaben molt i la zona casi era impracticable i mes en nens, aixi k ens atancem a fer una petita volta per uns miradors xulissima on de repent comença a caure pedra i acavem plegant gabies i cap als cotxes i al camping a dinar i plegar bartuls que la tarde es per retornar a casa i plobent consevol recolleix tendes i demes...
De cami vaya pedregada!!! sort k estavem dins del caragolet!


la sorpresa es que al arivar al camping tot era aixut i decidim plegar a marxes forcades pero nomes començar comença a ploure, aixi que ja no cal correr, per sort nomes es 4 gotes i mentre recollim para i sutr el sol el que fa eixugar la tenda mentre recollim l'interior, aixi k dintre de tot hem anat sorteijan el mal temps...

en definitiva que ens emportem un sabor agredolç del viatge, pero la zona no te desperdici i de ben segur que tornarem!!!
----------------------------------------------------------------------------------
Seguent finde i arrosegant la mala sençasio del passat i com a excusa lo cumple de la Eli li regalem una nit d'hotel a Andorra en plan NO OBJECTIUS improvitzar i desconectar. 
La cosa surt be, dissapte la gran matinada per arrivar a les 10 maxim a Andorra esmorsem i trobem una ruteta light a la zona alta on es passeija per una sequia que alimenta un munt dhorts, i natros k penssabem k tot era comerç!!!


a la tarda paseig comercial despres duna migdiada i soparet per celebrar laniverssari i a dormir
diumenge dediquem el dia al petit i puijem al parc de Naturlandia on es fa un fart de fer activitats com un campeon!!! 


entre altres i a la sortida paradeta al punt de TROBADA on tenim 4 encarrecs d'estos que son dolents per a la salut i 4 pijades mes, i cap a casa!!!

En fi ja en mono de fermos una tarifa plana pirenaica per a fer mes portadors els findes deste prometedor ESTIU que vaija com es depara...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada