dimarts, 30 d’abril del 2013

QH MTB 2013

Hola a tots, començare en un parell de linies dient que feia dies que estava el blog parat pero com ja sabeu fins que no ting algo bo que contar... pues aixi anem!

Be! este diumenge passat vam assistir el Colega Victor C. i un servidor a la Prestigiosa Marato Quebranta Huesos en format MTB, la qual va estar entre la espasa i la paret de disputarse, el motiu el mal temps Fret i aigua i a les cotes superiors a 1400 neu! Pero al final l'organitzacio es va decantar per modificar el recorregut, quedant en 62km i 1660 + dels 89km i 2500 + previstos, pero no per aixo menys dur ja que en vam endinsar en una serie de senderes força trencades i en molt de puija/baixa, no ting referencia sobre el recorregut original i es evident que el desnivell + era inferior pero no crec que sigues tan tecnic, al menys la ascencio al cim que no arrivarem a puijar.

AQUI PASANT PER OLIVAN

De totes maneres el recorregut va ser força distret pasant per pontets de fusta , rius , barrancs, i pobles d'una magnifica bellesa.
El terreny estava molt fangos ja que els ultims dies havia estat plovent (sort que no ho va fer el dia de la prova) i les pedres i les arrels donaven algun sustet a mes d'un.

                              
                                         ENFILANT LA PUIJADA A LA PUNTA GÜEVarem fer una sortida bastant rapida i aguantar el ritme mitjanament alt la major part del recorregut, pero l'ultim parcial a part de que era l'ascencio a la Punta Güe, vam tenir que ammollar una mica de gas ja que el company no es trovava en les millors condicions, pero poc a poc i de cara al final de la ascencio vam poder anar millorant el ritme, es trobava milloret (deu ser que olorava la magnifica sendera que haviem de baixar) i un cop baix els ultims km pero encara tocava crusar un riu! (quina aventura, vaig pensar) rodem rapid de cara al final i entrem encara no se el perque! esprintant com  a dos que els hi va el primer i segon lloc, per entrar junts a meta en les mans bens alçades.
Tambe voldria fer una mencio especial a les dones Eli I Loreto i al peque Oriol  ja que ens acompanyen a tots i cadascun dels calvaris i lios on mos fotem... Gracies Guapos DE TOT COR!!! per aguantar estos freds i calors per estos racons de mon,.
Per a mi vareu fer un temps de 04:49:49


                            ARRIVADA A META AMB UN TEPS DE ... ja es veu  no?

                         

1 comentari: