dimarts, 25 de setembre del 2012

7ª Prova Xallenger (Tivissa "a per la cabra") LA ULTIMA !!!!

De bon de mati el cel estava tapat inclus caia alguna gota fina pero al llarg del mati el sol es va imposar i en va fer de les seves.

A les 9 en punt es va donar la sortida amb un corralito dels 10 primers de la xallenguer, algo mai vist, que ja em va posar la carn de gallina!!!


 El recorregut va ser força distret amb una primera pujada que va començar a ficar a la gent al seu lloc i despres una bona vaixada algo tecnica per acavar per una pista molt terrosa , i alego alego passem per Tivissa un altre com on mes d'un tenia el seu petit avituallament.
Despres d'aixo una volta passant per La serra d'Almos i una puijada ultima per sendera per acavar vaixant a Tivissa.
 
Crec  que no va ser el dia de molts, alguns pinxasos , caigudetes, perdues de marcatge, calambres, etc. Aixo va fer una curssa una mica extranya, (al menys per les posicions on jo em moc) a la qual no sabies si anaves ben posicionat o no. Pero que al final despres de moltes pedalades vaig entrar en la 16ª pos. la millor de tota la xallenguer , sera que faltava gent per davan segurament!
Per una altra part voldria destacar la 1ª posicio al circuit curt del company Victor C.  
 
 
I per acavar regals per a casi totom on despres de fer una mica el ridi i dirli desde dalt l'escenari a la Dona "TESTIMO"(cosa que mereix infinitament) i no se quines coses mes, vaig aconsseguir una nit d'hotel  en SPA. Cosa que pensso dedicarli  a ella molt atentament.
Ara ja nomes falta fer la ultima suma a la general  , la qual confio surtigue favorablement.
 
Voldria agrair a tots aquells que em vau acompanyar este dia (Famili al completo, Victor , Loreto, Ramon, Montse, + peques, Marcela, +peque i al amo de les meues cames i fotos Dani que sense tu res d'aixo agues estat possible, apuntat una victoria crack!!!)
I a l'organitzacio posarli una nota ben alta!!!

2 comentaris:

  1. Despres de les ultimes puntuacions... Moltes Felicitats!!! El 9 de la General!!! Fita aconseguida, aixo o em de celebrar ;-)
    Una forta abraçada de la familia Lledó Segura.

    ResponElimina