dimecres, 20 de juny del 2012

4ª Prova Xallenger (Amposta Duextrem)

Quan els bttros començavem a arrivar a la finca del Cabiscol ja feia rato que coria la gent del trail i duo per la serra , i a les 9 despres d'un emotiu memorial ens van donar el tret de sortida, a uns 20 participants entre homes dones , curta i llarga .Avans de continuar dono la enhorabona a la organitzacio per la feina feta am tants de km. de marcatgue  avituallaments sortides i arrivades inscripcions etc a de ser un gran cacau!!! ENHORABONA I GRACIES L'ANY QUE VE MES+++Pel que fa a la meva part, coneixent que teniem una primera part molt rapida vaig sortir al ritme mes alt que de costum intentant guardar forces per la ultima part.
El ritme va ser similar durant el recorregut de 44 km. ja que vaig anar tot el rato am les mateixes companyies, pero a un cruse em vaig liar i vaig perdre 2 posicions les quals vaig recuperar pero no vaig poder passar i al final quedant a la 21ª posicio, la mecanica no em va ajudar molt ja que els ultims 8 km el canvi tras. em feia un pel el tonto pero va aguantar fins el final (sort).

Pel demes, un magnific recorregut en senderes xules alguna de repetida de fa poc temps pero com les senderes sempre son bones , pos bones son!!!

2 comentaris:

  1. Un crack de la mecánica com tu no es pot permetre estos problemilles a cada cursa, sera questió de fer una altra adopció? o un curs de reciclatge mecànic? en fi, no crec que tinguis temps per fer-lo, entre currar i entrenar no et sobra ni 1 segon.
    PD. Tot este esforç i sacrifici mereix estar entre els top 10. TU POTS FIGURA!!

    ResponElimina