dilluns, 30 d’abril del 2012

2ª Prova Xallenger (Santa Barbara Transplanes)

Be com es de costum, faig 5 centims de com va anar la curssa:
Tot i estar força impcients per la meteo. Al final ens vam despertar am un sol radiant, un dia explendit poder massa i tot, cosa que va deixar el terreny en molt bon estat.
Varem arrancar 189 participants per a fer 31 o 42 km.
El primer tram va ser neutralitzat fins que abandonarem el poble i al passar pel barranc de lledo ja es començava a vore com s'anave formant els grupillos.
Encara que paregue un circuit molt rodador , aquest te algun que altre entrebanc com seria la via de tren , i algunes senderes força entretingudes .
molt bonica es la zona de la pedrera dels Freginals per on es poden  diversos cocos pero despres la pujada a la sera de Godall es de les que se queda gravada, i la baixada tambe...

Jo, esta vegada ja vaig tenir mes sort la mecanica no va fallar (cruso els dits) i el planteijament de cursa, ritme, etc va anar prou be portava molt bon ritme pel pla i algo mes lent als trams de puijar pero tot i aixi vaig poder lluitar fins a la mateixa linea de meta per una 22ª possicio, Gracies J.L. per estos ultims metres tant explosius me van fer dixar un exelenticim sabor de boca al acavar a linea de meta.


Felicito a l'organitzacio per aquesta nova edicio que com es de costum la saben fer d'allo mes be, l'any que be +.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada