dissabte, 17 de setembre del 2011

Adeu Sunn...

Be despres de molt anys i sent la meva primera btt en cara i ulls, maig de despedir d'ella , hem compartit rutes, trobades, carreteres, El Camino i un larg etc.
Ella es va disfraçar de moltes maneres, va començar sent xc, despres per un temps va ser algo de dh, ja k feia alguna carrera de descens, inclus va arrivar al punt de ser una singlespeed, per pocs mesos ja k al final se va acavar convertint en una rutera per a fer el Cami de Sant Jaume i aixi es va quedar temps i temps la qual me resultava molt practica per anar a trevallar o inclus a fer algunes compres.
A viscut el naixement d'Oriol, am ella el meu fill a fet els seus primers km. kom ens em de veure portantne 2 a cavall, pero ella mai s'ha fet atras. Gracies noia.
El motiu es que desitjava una nova companya pero esta vegada en roda 700 i am soports de tota clase per a poder ficar alforgues i tot sense adaptacions extranyes.



Aixi es com vam fer els ultims km junts, em dol , pero taig de dir adeu, ha arrivat el moment de que disfrutes d'altres maneres que no aigues fet en mi.



i aixi es com se la va endur el nou propietari espero que xalesseu, disfrutala Carlos, ah!!! i cuidala no crec que mai te dixe tirat. SNIFFF...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada