dimarts, 9 d’octubre del 2012

Xallenguer Finalitzada!!!

Be despres d'uns dies de vacances i ment en blanc faig esta entrada per a tancar la temporada.
En resum , tot va començar l'any passat per aquestes dates, tenia en ment fer algo en bici que mai havia fet, o millor dit d'aquesta manera, la questior era estar entre els millors , no com per anar al avant pero si a donar algo de guerra... Poder no ha sigut tant com esperava pero si em remeto a la general si!!!
Aixi que este era el meu objectiu a la xallenguer quedar entre els 10 primers i la cosa a anat molt justa quedant el 9 despres de les ultimes actualitzacions de puntuacio.
La temporada la valoro com a molt sacrificada i dura, llerga, pesada ... pero he obtingut el que volia i em queda bon sabor de boca, he sacrificat molt de temps, posant a prova la paciencia de la DONA, i perdentme alguns ratos bons de xalera en m'un fill, si ho miro aixi no se si compença pero la cosa ja esta feta.
ara nomes penso en no pensar i no anar a toc de pito ! senyirme a lo que me digue el cap i estar algun rato mes en la familia, a partir d'aqui ja me vindra algun objectiu mes al cap per l'any que ve, o no ! ja vorem.

Ara nomes queda anar a disfrutar de la festa de cloenda  a Benissanet 17 de novembre!!!
fins aviat.

2 comentaris:

  1. Molt be, ara el que toca es estar en la famili, i com be dius, ja et vindràn altres coses al cap... com per exemple, el Facebook, jajaja, que ja tocava que t'actualitzesis.
    En retrobem pronte.

    ResponElimina