dilluns, 28 de maig del 2012

3ª Prova Xallenger ( Xerta Marxa Marató Btt del riu Ebre)

La CALOR va ser lo mes preocupant del mati, a part dels km. claro pero com teniem dos trams ben llergs neutralitzats, es va suavitzar la cosa, surtini un total de 63 km. i un total de 1147 +.
Un circuit molt bonic i força rodador el qual ens va començar a castigar desde el primer moment amb una forta pujada, la qual va ficar a cada participant al seu lloc,  a partir d'aqui ja nomes ens quedava una pujada significativa per arrivarfins al Pinell, despres una precciosa sendera per a arrivar prop del riu i passar per Miravet.
Despres de la barcassa pareixia com si fos una altra carrera, gent diferent, diferents ritmes i sensacions, fins a arrivar a lestacio de Benifallet on ens paraven el crono per a tornar estirant cama fins Xerta on ens esperaven, DUTXES, UN BON DINAR DE PASTA I TOTA CLASSE DE REFRESCOS, MASSATGES... ETC.

Per part meva era un circuit el qual ja de començament em feia una mica de frente per a poderlo ssolir en garanties fisiques degut al extra de km, als que estic acostumat, vaig sortir un pel conservador per procurar fer una primera part de menys a mes  i a la segona part poder conservar posicions i conservar el fisic.
Voldria destacar la companyia de Victor C. durant la segona part, i la arrivada espectacular d'Oscar B. amb el canvi trenat i corrent quasi tot el ultim km. per mirar de conservar les pposicions que portem...

+ info: http://lamoletabtt.blogspot.com.es/2012/04/marxa-marato-btt-del-riu-ebre.html?showComment=1338208598453

Aprofito per a felicitar a l'organitzacio pel trevall fet

2 comentaris:

  1. Felicitats pel teu blog Jere ¡¡¡¡¡ T'animo a que el segueixis actualitzant i així te podré anar seguint.... i més ara que estas com un bou ¡¡¡

    Per cert, lo que més m'ha agradat és la foto de la famili.

    ResponElimina
  2. Gracies Carmelo, malegro que tagrade. Aixo es lo k intento portarlo al dia o a la carrera millor dit.

    ResponElimina